Aly Raisman over geestelijke gezondheid en wat haar zelfverzekerd maakt – CNET – ApparelGeek

[ad_1]

Aly Raisman

Met dank aan Aerie

Rechte praat! Aly Raisman is “altijd in ontwikkeling”.

De tweevoudig Olympiër, 28, opende voor Us Weekly over hoe ze haar gezond verstand, haar vertrouwensreis en haar “comfortabele” stijlevolutie handhaaft.

“Ik heb geleerd dat geestelijke gezondheid geen one-size-fits-all-reis is”, zei de steratleet, die een langdurige merkambassadeur is voor Aerie, de lifestyle-retailer die onlangs een samenwerking aankondigde met de start van de geestelijke gezondheidszorg. -up, Wondergeest.

Samen willen het merk en de organisatie een positief verhaal rond lichaamsbeeld en zelfrespect creëren. Raisman vierde samen met Aerie de samenwerking op 11 oktober in New York City. Daarnaast lanceerde Aerie de Aerie Real Foundation, die “is ontworpen om vertrouwen in vrouwen op te bouwen, een inclusieve gemeenschap te bevorderen en onze planeet te beschermen om de wereld een betere plek te maken, investeert in het verbeteren van de wereld door subsidies te verstrekken voor regionale programma’s en educatieve mogelijkheden bieden om lokale gemeenschappen bij elkaar te brengen”, legt Raisman uit.

Sprekend uit haar eigen ervaring, deelde de inwoner van Massachusetts: “Dingen die me helpen me beter te voelen zijn therapie, lezen, yoga, Pilates, een bad nemen, ontspannen in de sauna, koken en tuinieren. … [mental health is about] hoe belangrijk het is om jezelf een pauze te gunnen en te begrijpen wat je op een bepaalde dag nodig hebt.

Ze vervolgde: “Sommige dagen heb ik wat rust nodig, andere dagen moet ik misschien iets leuks doen en een pauze nemen van de therapie. Ik vind tuinieren erg ontspannend, en schrijven in mijn dagboek is vooral handig als ik aan dingen denk. Ik probeer het gewoon van dag tot dag te bekijken en op elk moment te doen wat ik nodig heb.

Raisman past dezelfde logica toe als het gaat om zijn zelfrespect. “Mijn reis met vertrouwen blijft evolueren en is een constant werk in uitvoering”, zei ze. Wij. “Net als iedereen heb ik ups en downs, goede dagen en slechte dagen.”

De turnster zei dat ze meer zelfvertrouwen had “wanneer ik de verbinding met technologie verbreek en tijd doorbreng met mensen van wie ik hou en om wie ik geef”.

Een casual garderobe is volgens Raisman ook een goede boost voor je zelfvertrouwen. “Tegenwoordig merk ik dat ik op zoek ben naar troost. Ik ben dol op Aerie-kleding omdat ze zo comfortabel zijn, waardoor ik me zelfverzekerder voel.

Ze voegde eraan toe: “Ik draag vaak zwarte Aerie-leggings en een gezellige trui of sweatshirt. Mijn dagelijkse stijl is meestal heel eenvoudig.

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie