Amarillo Het is borstkankermaand – doe je deel

[ad_1]

Oktober is borstkankermaand. Ik weet dat het niet leuk lijkt om het te vieren. Het is niet. Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Het is belangrijk voor vrouwen om de signalen in de gaten te houden.

Zodat je weet dat mannen ook borstkanker kunnen krijgen. Het is niet alleen iets dat vrouwen krijgen. De meeste mensen weten dat niet.

Ik weet dat dit jaar een eng jaar voor me was. Toen ik mijn laatste mammogram had, vonden ze wel een paar plekjes in mijn ene borst. Dus nu moest ik me zorgen maken of het kanker was of niet. Je gaat door alle zorgen heen.

Verpleegkundige assisteert patiënt die mammogram ondergaat in de huisartsenpraktijk

aapbedrijfafbeeldingen

Ik had nooit gedacht dat dit iets zou zijn waar ik me zorgen over zou moeten maken. Niemand doet dat ooit. Ik moest uiteindelijk geopereerd worden. Dus ja, het is eng. Dat was pas dit jaar. Als ik niet voor mijn reguliere controle was gegaan en een mammogram had gehad, had het veel erger kunnen zijn.

Ze hebben de vlekken verwijderd zodat ze gelukkig nooit kanker zullen worden. Ik had het geluk dat ze het vroeg ontdekten en dat het geen kanker was. Je kunt maar beter geloven dat ik bij al mijn afspraken zal zijn. Dit is iets wat ik niet nog een keer wil meemaken.

Hoe eerder ze het vinden, hoe beter. Daarom loopt mijn vriendin Sherry mee in de Driedaagse voor Susan G Komen. Ze zamelt geld in en loopt elke wandeling zestig mijl. Het is een wandeling van drie dagen en elke dag twintig mijl. Daarom train ik met haar. Ik wil haar aanmoedigen om het geld in te zamelen en de wandeling te doen. Dit jaar doet ze meerdere wandelingen

tegoed: Sherry Philyaw

tegoed: Sherry Philyaw

Ze heeft een weekend dat ze in Dallas zal wandelen en een paar weekenden later zal ze in San Diego zijn.

Ik ben een gelovige in het beëindigen van borstkanker. We zouden het geweldig vinden als het tijdens ons leven zou gebeuren. Dus draag deze maand je roze. Ontvang uw mammogrammen wanneer u bent ingepland. Help mee om een ​​einde te maken aan borstkanker HIER.

BLIJF LEZEN: 15 natuurlijke manieren om uw slaap te verbeteren

BLIJF LEZEN: Zie 25 natuurlijke manieren om je immuunsysteem te versterken

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie