Geloofsadvisering en welzijn

[ad_1]

‘Hallo, ik ben Tiffany. Ik werk sinds 2017 in de geestelijke gezondheidszorg. In therapie maak ik gebruik van een op sterke punten gebaseerde, cliëntgerichte benadering die uniek is voor het individu. Mijn geloof is belangrijk voor mij, en ik geloof ook dat het belangrijk is om ruimte te bieden aan het geloof of de spiritualiteit van een cliënt om deel uit te maken van hun sessie op een manier die voor hen betekenisvol is.

Ik streef ernaar om mijn therapeutische kennis te leren, te oefenen en uit te breiden, evenals zelfgroei en welzijn. Ik waardeer de impact die deze waarden op mijn leven hebben.

Ik heb een passie om mensen van alle leeftijden te helpen en kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar genezing en gezondheid.”

— Tiffany Conner MS, LMFT

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie