Het huis van Steve Aoki in Las Vegas is een ‘introverte droom’ – Yahoo Life UK

[ad_1]

Steve Aoki hoeft het huis niet te verlaten tegoed: Bang Showbiz

Het huis van Steve Aoki in Las Vegas is een “introverte droom”.

De superster-dj veranderde zijn pad, net buiten de hoofdstrip in de stad Nevada, in de ultieme ruimte voor ontspanning, compleet met een sauna, ijsbad en meditatieruimte – een complete nevenschikking van Sin City, het is een plek waar hij zich kan terugtrekken na de waanzin van het toeren.

In het multifunctionele pand werkt hij ook zijn magie in de studio.

Hij vertelde het tijdschrift Electronic Musician: “Het is mijn studio, mijn huis, mijn resort.

“Ik heb mijn hele ijsbad, sauna, meditatieruimte.

“Mijn huis is als een compound.

“Ik heb hier alles wat ik nodig heb. Ik hoef nooit weg te gaan. Het is de droom van een introverte persoon.”

Hij voegde eraan toe: “Het is een beetje gek, Las Vegas is de stad van de zonde en iedereen komt hier om groots uit te pakken en hard te feesten.

“Ik doe hier 40 shows per jaar, maar dan rijd ik 20 minuten van de strip en ik zen uit, ben creatief en zorg dat de muziek blijft komen en de cultuur vooruitgaat.”

Ondertussen onthulde gezondheidsbewuste Steve eerder dat hij cryogeen wil worden ingevroren en in de toekomst weer tot leven wil worden gewekt.

De 44-jarige EDM-ster – die naar verluidt ongeveer $ 100 miljoen waard is – is gepassioneerd door “hersentechnologie” van de toekomst en hoopt dat er een manier zal zijn om eeuwig te zijn.

Tijdens de show ‘In Depth with Graham Bensinger’ vorig jaar zei hij: “Mijn passie ligt bij wat er in de toekomst gaat gebeuren met hersentechnologie. De invalshoek is een manier vinden om voor altijd te leven, en dat klinkt een beetje eng en gek als je dat zegt. … Mijn moeder is 78. Ik wil haar 120 jaar zien worden. Ik wil zeggen: ‘Mam, je hebt nog 50 jaar te gaan’, weet je?’

Steve hoopt technologie te gebruiken die is ontwikkeld door de Alcor Life Foundation, die naar verluidt ongeveer $ 220.000 rekent om te worden bevroren, in de hoop op een dag “terug te kunnen komen”

Hij legde uit: “Alcor is dus een faciliteit die je lichaam diep bevriest. … Als ik zoveel geluk heb om te sterven in een ziekenhuissituatie waar ze mijn hele lichaam kunnen bewegen en snel mijn lichaam – mijn hersenen het belangrijkste – in deze diepe Kelvin kunnen krijgen temperatuur, en… als er technologie is om je daadwerkelijk terug te brengen, dan zou ik terug kunnen komen.”

Verhaal gaat verder

Hij gaf echter toe dat zijn moeder en zus zijn enthousiasme om zichzelf na zijn dood te bevriezen niet delen en hij denkt dat het “treurig” zou zijn om het proces alleen te doorlopen en in de verre toekomst alleen te eindigen.

De hitmaker ‘Just Hold On’ voegde eraan toe: “Maar het trieste is, ik wil niet terugkomen en mijn hele familie is weg. Daarom vraag ik mijn hele familie: ‘Laten we het in ieder geval allemaal doen’ samen.'”

Steve gaf eerder toe dat hij geïnteresseerd was om cryogeen te worden ingevroren nadat hij zijn vader Rocky had zien sterven.

Hij herinnerde zich: ‘Hij had allemaal buizen in zich, maar hij hield mijn hand stevig vast. Hij was er nog steeds, aan het vechten. Zijn brein was niet klaar om te sterven.”

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

heerlijk avondje ontspannen in de sauna(1)

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie