How to make a sauna.The backrest of the bench in the steam room.

[ad_1]Ik vervolg een reeks video’s over stoomruimte. Vandaag zal ik je vertellen over de achterkant van de bank in het stoombad. Rugleuning heeft verlichting. Alles is goed, maar je kunt de draden zien en ik wil het corrigeren. Ik zal een kleine partitie installeren zodat er geen draden te zien zijn. Dus laten we beginnen. Ik plaats tijdelijke steunen onder de rugleuning. En ik schroef de bevestigingen van de rugleuning los. Vervolgens verwijder ik voorzichtig de rugleuning. Zo valt de rugleuning van binnenuit. De rugleuning is gemaakt van hout Abash. Ik probeer een klein strookje bord dat als scheidingswand zal dienen. Ik boor om de partitie te installeren. Ik installeer de partitie. Nu worden de draden niet bekeken. Nu installeer ik de rugleuning op zijn oorspronkelijke plaats. Zie de jongens wat er is gebeurd, nu zijn de draden niet zichtbaar.

bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

2 gedachten over “How to make a sauna.The backrest of the bench in the steam room.”

Plaats een reactie