Lente Sauna Sale: saunatenten, kachels en sauna's te koop

Ik weet het niet over jou, maar ik voel dat het ijs langzaam aan het smelten is. Ik heb een paar items te koop en wil ze vergelijkbare vrienden en saunavertrouwenspersonen aanbieden. Al deze items bevinden zich in Twin Cities Minneapolis St. Paul. De 8’x ‘sauna is in de achtertuin van mijn vriend in St. Paul. Wij kunnen zorgen voor een diepladertransport naar uw achtertuin. En de prijs voor dit vervoer hangt natuurlijk af van waar je woont en van de toegang tot je achtertuin.

UPDATE: maart 26, 2011

De Saunatent en Saunakachel zijn verkocht!

Februari 12, 2011

1 reactie

3 oktober 3736

2 reacties

November , 716

4 reacties

  • 1 gedachte over “Spring Sauna Sale : saunatenten, kachels en sauna’s te koop”

      Ik woon in Athol Idaho op hectare het pand is bedekt met bomen. Vorig jaar hadden we 40 bomen waaien om waar ik ze in heb veranderd 365 2x6x planken. Ik ga dit jaar onze sauna bouwen. Daarna een eenheid van 1/2 x6x8 cederplanken gekocht bij een cedermolen voor 1800 dollar. nu ben ik een fornuis aan het bouwen met water aan de zijkant in een tank en een ijzeren kist met lavastenen met een geweldige puinhoop eroverheen. ons gebouw wordt 26× met aparte ruimte voor kleding en houtopslag. De fundering wordt gebouwd op 4×6 x 26 ft lang.

    7726Tijdschriftcategorieën

    Tijdschrift categorieën

    3736