Mike Dimes – My Story (Lyrics) 'hotter than a sauna' | My Back Hurts From Carrying (Tiktok Song)

[ad_1]Mike Dimes – My Story (Lyrics) My Back Hurts From tiktok song 😇 Volg Mike Dimes op IG @mikedimes 🎵Laat het ons weten als de video moet worden verwijderd. het wordt binnen 8 uur verwijderd. E-mail: Luxurymusichari@gmail.com Auteursrechtaanvraag: luxurymusichari@gmail.com 😀 Luxe muziek: abonneer ons: http://www.youtube.com/c/LuxuryMusicOfficial, 🤠 Volg ons op Spotify: https://open.spotify. com/user/31l73hsxg5nw4zqkjaj7iypsbxdy?si=ExvQZVPoSEWlpmpLyFCEog Help ons 75K abonnees te bereiken! 🙂 Mijn Verhaalteksten:

[Verse 1]
Heter dan een sauna Ik heb meer geld, meer wit dan een teef genaamd Madonna Lil’ nigga, kom mijn status controleren Mike is nooit gemiddeld geweest, ik zorg ervoor dat het gebeurt Geef me een tas, ik pak het in Als ik krijg gek, mijn ketting wordt boos Als ik verdrietig word, tranen mijn oren Al drie jaar in het spel Het duurt een tijdje want ik ben puur Ik ben beter dan zij, ik ben ziek, geen genezing Bonafide niggas don heb geen angst Rick Ross, mijn broek laat me eruit zien als een peer Twee bands gemaakt in twee minuten Mijn muziek geld verdienen slide Wanneer ik vertrek, laat teven zelfmoord plegen Toen ik in het spel kwam, werd ik gekruisigd Ik ben niet neem geen hand-outs, nigga Waarom heb je je hand uit, nigga? Ik ben vlieger dan welke vogel dan ook. Je focuste op teven? Bruh, pak het in elkaar Ze probeert deze citroenpeper-steppers te plooien (Uh-huh) Deze vierwielaandrijving, geen Tesla (Geen Tesla) Ik speel dit spel, kom bijpraten Stap op iets oefen die druk uit Niggas gek, maar ik kan ze niet helpen

[Chorus]
Ik vertel gewoon mijn verhaal Deze DLOG, geen man boven mij Ik word wakker op sprankelende Niggas gek omdat ik geld krijg Verlaat mijn huis, ze probeerden me te bespringen Dit geen leugen, dit is een waargebeurd verhaal Alles wat ik doe is de glorie najagen Ik en fye zoals Rick en Morty

[Verse 2]
Deze provence worden zakhorloges Kan geen shit zeggen, want ik ben twintig in het 2020 (Vroom) Movin’-werk in die Challenger (Challenger) Terwijl je teef hersens geeft van de passagier (De passagier) Niggas kan dat niet blijf bij me tenzij ik ze laat. Hij zal die teef vertrouwen tenzij ik het hem vertel. Beloof dat je vriend niet je echte vriend is. Denk je dat dat je vriend is? Ga dan naar het hoofd en test hem (Op God) Neem haar mee op een reis (Reis), leg het op haar lip (Haar lip) Kijk hoe jonge provence druppelen Ik heb wat baby mama’s tryna strip (Op bende) Ik heb wat jonge niggas tryna clip (Op bende) Dacht dat we homies waren, nu jij onder me Het is grappig dat poesje niggas nep kan maken Het is grappig dat geld niggas kan maken ho me, wacht even (Wat zeg je tegen ze, hoewel?) Maar zoals ik zei, Double Lamb OG Al mijn niggas hebben beats, ze eten Ja, Mike Dimes doet geen prestaties Voor een keer schuif ik G3 Ja, mijn zweep heeft geen sleutels Ja, mijn teef heeft geen weefsel Al mijn provence overgeven L Maar dit geen verlies, deze shit low-key Ik krijg terug, ik krijg het terug Ik krijg een tas, ik krijg een backend Ik zal niet struikelen, want ik ben nooit gebrek’ ik krijg een baksteen en maak er een fractie van Ik krijg het verlicht, ik laat het branden Ik krijg het verlicht, ik krijg het klein Er is geen teken dat me zal laten slippen Maar deze Glock zal je naar Ricky keren, dat is op God Deze vinden wees fraude, deze vinden beroven niet Deze vinden praten over dat alles p (On bende) Deze provence wees timide, deze provence is er niet bij Ik stuur hem de addy, hij is van de kaart gegaan Ik kom er snel doorheen, kom er snel doorheen Zodra je valt, laat je duivels terugvallen Deze Glock mijn fan, dit teef gon’ klap ik voel me als NAV, ik ben tik, tik, tik #MikeDimes #MyStory #Tiktok

bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

35 gedachten over “Mike Dimes – My Story (Lyrics) 'hotter than a sauna' | My Back Hurts From Carrying (Tiktok Song)”

Plaats een reactie