Sauna – Get Strange

[ad_1]Dose Yourself – The Debut LP – Uit 27 mei https://orcd.co/doseyourself Get Strange – Lyrics Goede natuur, mijn gezicht doet pijn, de weersomstandigheden barsten en scheuren Door het gips, ongebonden, de golven nemen me mee, ik weet het zeker Maar ik kan nooit van je vragen, om je licht in mijn la te laten schijnen Mijn ego, mijn ego, om door de vloer te scheuren Je zou er nooit spijt van krijgen Er is een man in de laan rondom waar je woont, in de tuin gegroeid wat is zijn rol mijn ondankbare zeef Ik val naar beneden hoor het geluid duw me van de klif, we stellen het te lang uit Kun je door de lucht kijken, het was nooit hetzelfde, alle manieren waarop je mezelf de schuld gaf Om verder te gaan om verder te gaan we hebben allemaal overwonnen, de cyclus begint nogmaals, ik wil gewoon wat kleingeld, ik wil toegeven, ik wil vreemd worden De rotsblokken blijven hier weg, de grote zwarte wolk zal komen Door het weer, niet waar dan ook, maar je bent wakker bij zonsopgang Maar ik zal alleen vragen van jij om aan boord te gaan wat we weten, Mijn ego, laat los, en vlieg dwars door de storm Ik wil gewoon wat verandering, ik wil geven in, ik wil vreemd worden Om verlangen te kalibreren, hoe minder je weet, hoe minder ik hoef te voelen En mijn zinswending weggeven, een eenvoudig plan dat ik niet kan bevatten Verzamel het nu, hoe meer je geeft Ik val erin , Ik val, dus ik… Ik wil gewoon wat kleingeld, ik wil toegeven, ik wil vreemde Sauna Records 2022 krijgen.

bron


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie