Sauna Talk: Brian, de meest onderzochte, minst ervaren saunaliefhebber ter wereld

Vandaag zitten we op de saunabank met Brian, misschien wel de meest onderzochte maar minst ervaren saunaliefhebber ter wereld.

Verbinden via adviesdiensten

Een van de dingen die ik doe in de wereld van de sauna is het aanbod van consultatiediensten. Ik bied deze service niet aan om geld te verdienen, maar meer om anderen te helpen hun authentieke saunadromen te bereiken. En de andere reden is dat hoewel ik graag help, mijn hele dag kan worden opgeslorpt door het beantwoorden van vragen en het helpen van gidsen.

Ik heb een aantal geweldige mensen ontmoet via SaunaTimes-consulten. En vandaag hoor je van een van hen: Brian uit Austin, Texas (achternaam wordt niet vermeld omdat hij deelneemt aan het getuigenverhuizingsprogramma).

Brian en ik had een SaunaTimes-consultatiesessie. Toen hij terugkwam met aanvullende verschillende saunavragen. En velen van hen waren wat ik noem “400 niveaudenken.” Deze consulten zijn voor mij vaak als tennis, waarbij hoe harder de bal in mijn baan wordt verplaatst, hoe harder ik hem terug sla in de baan van de klant. Ik zei dat ik verwikkeld was in lange salvo’s met Brian. Hoe meer hij onderzocht, hoe meer betrokken ik vermoed bij onze dialoog.

Welke kant de saunawind op waait

Bob Dylan zegt terecht dat “je hoeft geen weerman te zijn om te weten uit welke hoek de wind waait.” Voor

Als we een warmtegevoel hebben, is het allemaal voorbij. Dus goede waarom zouden we luisteren naar een man die niets anders heeft gedaan dan onderzoek doen naar sauna, zonder veel op de saunabank te zitten? Nou, ik zal je vertellen waarom. Brian’s benadering van zijn eigen achtertuinsauna is fris. Hij heeft een griezelig vermogen om informatie uit meerdere bronnen te verwerken. Brian verleden datapunten onvoorwaardelijk toe. Hij ontdekte BS en kan doorzoeken. Brian is een weerman die heeft uitgezocht uit welke hoek de saunawind waait.

We duiken in de heilige drie-eenheid van een goede sauna (hitte, stoom, ventilatie). Je hoort over zijn evolutie van barrelsauna’s naar kitsauna’s. Hoe hij afstudeerde van een op maat gemaakte sauna in zijn achtertuin, en ook weg van het inhuren van een lokale aannemer in zijn omgeving. Je hoort over zijn conclusie over plafondhoogte en ventilatie. Allemaal perfect, mijn mening. Mijn 35 jaar 3x een samengestelde meervoudige sauna gebouwd met de mijne handen ervaren mening.

Onze sms’jes en e-mails gingen maar door

De meeste mensen komen naar me toe nadat ze een goede sauna hebben ervaren, en dan gedwongen worden om het zelf te doen. Brian niet. Brian is een zeer ervaren sauna. Maar ik durf te zeggen dat hij een van de meest onderzochte saunamensen is die ik ken. Hij viel het project van zijn eigen achtertuinsauna met kracht en onuitputtelijke energie aan. Ik denk dat je zijn conclusie en keuze voor zijn eigen achtertuinsauna erg interessant zult vinden.

We kwamen onlangs in de sauna tijdens mijn eigen reis naar Austin, Texas, waar ik mijn eigen versie van getuigenverhuizingsprogramma . Uit gesprekken op de saunabank komen veel goede dingen voort. Ik ben blij te kunnen melden dat dit gesprek er een van is. Met genoegen stel ik u Brian voor, ‘s werelds meest onderzoeks- en minst ervaren saunagek ter wereld.

Tot slot: vanaf deze podcast wordt Brian nu steeds meer ervaren. Hij neemt net zijn eigen sauna in de achtertuin in ontvangst en staat op het punt om te verliezen in zijn eigen mislukte heerlijkheid. Drie hoeraatjes voor Brian, bedankt man, ik vond het leuk om je te leren kennen en saunatennis te spelen!

Brian en Glenn voor Sauna Talk in Austin TX
24736 2473624736