Top 5 redenen waarom ik voor een High Tech Health Sauna heb gekozen Aanbiedingen Oktober 2022 • Sauna

[ad_1]

Dit zijn uiteindelijk de vijf belangrijkste redenen waarom ik voor een High Tech Health Sauna heb gekozen boven vier andere infraroodsaunabedrijven. Om de link te bekijken waarnaar ik verwijs in de video over de studie over Near Infrared Radiation (NIR) klik hier – – Voor meer informatie over het gepatenteerde infrarood van High Tech Health verwarmingstechnologie klik hier – En voor hun certificaat van testen door derden kunt u deze link bekijken – -content/uploads/2017/10/HighTechHealth_EMF_report.pdf Zoals ik in de video vermeld, ben ik een samenwerking aangegaan met High Tech Health om mijn kijkers de beste prijs te bieden die High Tech Health kan bieden, als je de naam Essi Flynn vermeldt bij het afrekenen. High Tech Health (800) 794-5355 of (303) 413-8500 Ik begin nooit als een filiaal van een product, totdat ik het eerst zelf probeer en verliefd ben op het product en het regelmatig voor mij en mijn familie. Door mijn code te gebruiken, help je ook mijn kanaal te ondersteunen en meer beoordelingen zoals deze te geven. Dus dankjewel! -Essi Voor meer foto’s en video’s kom met me mee op Instagram en Facebook! Muzieklicentie is verkregen door de eigenaar van dit kanaal van Audioblocks.com

bron

De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna aanbiedingen ️

Wellnesshotels ➡️

Massage aanbiedingen ️

Spa-deals ➡️

SpaDag Home


Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie