VIVAMAYR Altaussee: een gepersonaliseerde medische spa-ervaring als geen ander

[ad_1]

Wat omhoog gaat, moet omlaag: mijn onverwachte reis bij VIVAMAYR Altaussee

De magie van VIVAMAYR Altaussee: resultaten die ik moest voelen om te geloven

Mijn reis naar VIVAMAYR, en de daaropvolgende ervaring van je leven, begon zelfs voordat ik aankwam bij de faciliteit in Altaussee, Oostenrijk. Ik werd van het vliegveld opgehaald door een officiële VIVAMAYR-chauffeur van het busje die een absoluut heerlijk mens was. Hij bereidde me goed voor, of hij het wist of niet, voor de week waaraan ik zou beginnen.

Terwijl we aan het rijden waren, wees hij me op veel verbazingwekkende dingen, zelfs waar Red Bull hun kantoor heeft, dat recht tegenover dit mooiste meer ligt. Hij vertelde me hoe Oostenrijk eruitziet tijdens de kerstperiode, hoe je een boot kunt nemen en naar alle kerstwinkels kunt gaan. Hij wees op verschillende dingen die ik anders nooit zou hebben gezien, waardoor de hele ervaring om gewoon naar de faciliteit te gaan volledig magisch werd.

Was ik in mijn eigen kleine sprookje? Zonder dat ik het wist, stond ik zeker een heldenreis te wachten, compleet met de veelbetekenende uitdagende beproeving voor de heldenweg terug naar de opstanding en de gewone wereld.

Kortom, het was me duidelijk dat deze man echt van zijn werk hield, een eigenschap die tegenwoordig zeldzaam is, vooral onder mensen die in de stad wonen. Deze man hield ervan om in de natuur te zijn en vertelde me dat hij zelfs op vakantie gaat naar nabijgelegen dorpen om naburige buitengebieden te verkennen, in plaats van naar een uitgestrekte metropool te gaan.

Dit alles schiep een perfect precedent voor mij om de reis te beginnen.

Bij VIVAMAYR: Eerste indruk

Bij aankomst werd ik begroet met een rondleiding door VIVAMAYR, een prachtig etablissement met alles wat iemand ooit zou willen. Mijn opwinding bereikte een hoogtepunt toen ik de aangeboden sauna, het zwembad en de trainingsruimte bekeek. Het belangrijkste is dat de natuur overal is.

Toen ik in mijn slaapkamer aankwam, stonden de ramen open voor het meest perfecte uitzicht op het meer. Omdat ik het geluk had daar in oktober te zijn, veranderde het seizoen. Het bos van bomen buiten mijn raam deed een dans; de bomen veranderden allemaal van kleding en het was adembenemend.

Zuiverende voedingsmiddelen

Ik had het Nulplan gekozen, de meest rigoureuze optie voor zuivering en ontgifting. Ik was bang dat ik zou verhongeren, maar hoewel mijn porties delicaat waren, was dat niet het geval.

Voor het avondeten had ik bouillon met een klein stukje boekweitbrood. Het klinkt klein, maar ik vond het zeer bevredigend.

Als ontbijt kreeg ik de volgende dag een eetlepel gerookte zalm met avocadopasta.

Voor de lunch had ik slechts een klein stukje kip met het kleinste beetje wortelgroenten.

Men kreeg de opdracht om heel langzaam te eten, kreeg de opdracht om 40 tot 60 keer per hap te kauwen. Uiteindelijk zat ik 40 minuten per maaltijd aan de eettafel! Ik heb nog nooit zo langzaam of loom gegeten voor zo’n kleine hoeveelheid voedsel: een nieuwe gewoonte die ik van plan ben door te zetten.

Het klinkt als veel te weinig, maar de manier waarop het eten wordt gepresenteerd lijkt zo groot. Het is duidelijk dat deze maaltijden met zorg zijn bereid en zeer goed zijn gemaakt voor optimale gezondheidsvoordelen. Het eten dat me elke ochtend werd geserveerd was zo vers en geweldig. Ik had het gevoel dat ik voor elke maaltijd in een vijfsterrenrestaurant at.

Activiteiten: De uitdagende beproeving

Er zijn elke dag zoveel dingen te doen, maar ik heb het meeste plezier beleefd aan het zitten op mijn eigen balkon, uitkijkend op de natuur. Het onbelemmerde zicht erop brengt me terug naar wie ik werkelijk ben. De natuur is de bron van God zelf. Zo’n eenvoudige activiteit centreert en is zo belangrijk in ons hele leven.

Eerlijk gezegd dacht ik dat deze ervaring een soort van ontspannen-aan-het-meer-met-een-glas-champagne-achtige aangelegenheid zou zijn – natuurlijk was het helemaal niet zo – integendeel. Mijn dokter, waaraan elke gast van VIVAMAYR is toegewezen, vertelde me dat ik de komende vier weken geen alcohol mag drinken, en ook geen suiker.

VIVAMAYR, het Zero Plan in het bijzonder, lijkt meer op een luxe wellness-detox-bootcamp, op de allerbeste manier. Ik geef toe dat het een paar dagen duurde voordat ik me kon oriënteren. Ik begreep niet goed waar ik aan toe was. Er waren elke dag, meerdere keren per dag, afspraken om van alles te testen: bloedonderzoek, infusies, inspanningstesten, buikmassages, van alles.

Hoewel het in het begin overweldigend was, zijn de resultaten die ik heb behaald het milde gevoel van wervelende verwarring dat ik voelde exponentieel waard. Tegen het midden van de week had ik het gevoel dat ik de behandeling en de manier van leven in de VIVAMAYR-faciliteit had leren kennen.

Een typische dag op het nulplan

Mijn woensdag begon bijvoorbeeld met yoga, wat mooi was. Het stretchen was heerlijk en was precies wat mijn lichaam nodig had – een trend, zo lijkt het, die VIVAMAYR consequent weet waar te maken.

De volgende was cryotherapie, waar ik nerveus over was omdat ik niet van de kou houd. Voor niet-ingewijden is cryotherapie de praktijk om gedurende een korte periode, meestal twee tot drie minuten, in -230 graden Fahrenheit, -110 graden Celsius, in een bewaakte kamer te staan. Van de vele voordelen wordt gezegd dat het de immuniteit verhoogt. De oefening was opwindend, hoewel best moeilijk voor mij. Ik voelde me daarna onoverwinnelijk en zo sterk.

Daarna kwamen de infusies, daarna acupunctuur: en dit is waar het raar werd.

Ik lag op de acupunctuurtafel en vertelde de dokter hoe ik eindelijk een goede nachtrust had gekregen. De cryotherapie had geweldig gevoeld en ik kwam in de stemming, vertelde ik haar. Terwijl ze me met naalden prikte, begon ik te huilen, zonder enige reden. Ik had geen idee waarom! De dokter vroeg me of de acupunctuur pijn deed, wat niet het geval was.

Ik wist niet waarom ik huilde. Ik was niet verdrietig en ik was verre van overstuur. Er kwamen zoveel tranen uit en later realiseerde ik me dat mijn lichaam alle spanning en stress die ik de afgelopen jaren met me meedroeg, losliet. Ik was eindelijk op een plek, fysiek en mentaal, waar ik het kon loslaten. Dus ik deed. Ik heb net gehuild op de acupunctuurtafel met naalden in mijn lichaam.

Het was interessant, maar zo goed en therapeutisch. Het was wat ik nodig had.

Vervolgens kreeg ik een buikbehandeling en een elektrolyse-voetbad, gevolgd door spiro-geometrie, waarbij ze me vertelden dat mijn ademhaling erg goed is. Ik kreeg ook te horen dat ik goed ben in sporten (en wie wil dat niet horen), en ook dat ik het meeste vet verbrand als ik loop – wat voor mij interessant is om te horen aangezien ik elke ochtend een uur loop om mijn dag te beginnen.

Magische resultaten

Na al deze afspraken ging ik een prachtige natuurwandeling maken. Toen ik naar de herfstbladeren keek, had ik het gevoel dat ik de kleuren nu helderder kon zien; Ik kon elke kleur van elk blad zien. Ik hoorde de eenden, ik hoorde de kinderen lachen en spelen, ik hoorde het geknisper van bladeren onder mijn voeten.

Ik weet niet of het was omdat ik alle cafeïne of alcohol of snoep heb weggelaten; misschien gewoon er zijn en niet gestrest zijn. Wat de reden ook was, ik had het gevoel dat ik beter op mijn omgeving kon letten. De wandeling voelde als de hemel, als wandelen door gelukzaligheid, zo magisch en ongelooflijk. Ik had het gevoel dat ik elk moment echt kon ervaren.

Ik heb geen trek in koffie, ik heb geen trek in junkfood. Ik heb niet het gevoel gehad dat ik mezelf op wat voor manier dan ook heb verwaarloosd of beroofd. Ik voel me goed gevoed, vol, gelukkig, gezuiverd, zelfs majestueus en zo volkomen ontspannen. Ik voel dat elk deel van niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn mentale en spirituele welzijn ontspannen is. Ik ben in harmonie met mezelf en in harmonie met de natuur. Ik ben in harmonie met God.

Dit was de meest verbazingwekkende ervaring. Wat de magie van VIVAMAYR ook is, het werkt. Ik raad het iedereen en iedereen aan. Ik heb geleerd dat het oké is om te vertragen om te versnellen. Het is oké om een ​​week vrij te nemen, zelfs als ondernemer – het is zelfs nodig – als de leider niet goed is, kan het team niet goed zijn. Dit was mijn eerste vakantie in twee jaar en ik had het niet op een betere manier kunnen besteden.

Ontdek hoe u zelf toegang krijgt tot de Mayr-methode hier.

Over de schrijver

Victoria Kennedy is een bestsellerauteur van Wall Street Journal, TEDx-spreker, en gerespecteerde autoriteit op het gebied van public relations. Ze is de CEO van Victorious PR, een bekroond PR-bureau met meerdere miljoenen dollars dat tientallen ondernemers heeft geholpen de nummer 1 autoriteit in hun niche te worden door ze te laten verschijnen in toppodcasts en pers. Ga voor meer geloofwaardigheid en autoriteit in uw markt naar: victoriouspr.com

Zie nu:

De VS had het hoogste aantal Most Wanted-accommodaties en domineerde de Hotels.com Loved By guests Awards 2018

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie