Waarom je misschien een infrarood trainingsmat nodig hebt – AOL

[ad_1]

Waarom je misschien een infrarood trainingsmat nodig hebt? Met dank aan HigherDose

“Hearst Magazines en Yahoo kunnen via de onderstaande links commissie of inkomsten verdienen voor sommige items.”

Bij T&C zijn we trots op ons kritische oog voor kwaliteit. Met Geprobeerd en waaronze redacteuren geven je een kijkje in de stukken waar ze gewoon niet zonder kunnen.

Ik ben wat je noemt een onderhoudsarme, onderhoudsvriendelijke vrouw. Ik heb veel stappen in mijn dagelijkse routines die ik alleen doe om voor mezelf te zorgen, maar ik ben niet iemand die er ophef over maakt. Ik heb mijn schepsels die, je raadt het al, me troosten als ik gestrest of moe ben of me gewoon uitgeput voel, en die variëren van aromatherapietabletten in mijn douche tot droog poetsen (hoewel bijna nooit op een normale basis), tot de allereenvoudigste en op de een of andere manier moeilijkste integraties… dagelijkse beweging.

In wezen is het vrij moeilijk om me te laten afwijken van wat ik weet dat al van mij werkt, daarom was ik een paar jaar geleden geschokt toen ik verslaafd raakte, en ik bedoel verslaafd, om naar HigherDose te gaan om in hun infraroodsauna’s te zitten . De droge hitte en het zweet maakten de donkerste winters echt draaglijker voor mij, waardoor ik mijn stress kon beheersen en mijn humeur kon verbeteren – misschien vanwege het vermeende vermogen van infraroodbehandelingen om te helpen met alles, van slaap tot bloedsomloop tot spierherstel.

Het is duidelijk dat dit allemaal werd verijdeld door COVID-19 totdat ik een van de… saunadekens van het merk. In de piekperiode van de pandemische wintermaanden kon ik het gezellig maken in mijn studio-appartement en me goed in het zweet werken terwijl ik loungede en op tv keek. Dus toen HigherDose hun infraroodmat lanceerde, wist ik dat ik waarschijnlijk niet nog een infraroodapparaat voor thuis nodig zou hebben, maar het zou waarschijnlijk iets zijn waardoor ik me heel, heel goed voelde. En het blijkt dat terwijl de Infrarood deken en Infrarood Mat beide hebben te maken met infraroodwarmte, ze dienen heel verschillende doelen in mijn leven. Als zodanig is de infraroodmat nu een essentieel onderdeel van mijn ochtendoefening, of ik nu een lichte stroom doe na een wandeling, wat gestreamde pilates, of gewoon iets nodig heb om me voorzichtig in mijn dag te brengen.

Ik zal het uitleggen. De infraroodmat, zoals HigherDose het bedoeld heeft, is niet gemaakt om je te laten zweten zoals de saunadeken – het is gewoon niet zo cardiovasculair. Je steekt hem in het stopcontact en selecteert je kookstand en hij is aan het opwarmen. Maar het is niet alleen een mooie verwarmde trainingsmat (hoewel ik zou zeggen dat dat alleen al de reden is om hem aan je wellness-brigade toe te voegen.) Hij heeft niet alleen infraroodwarmte om pijntjes en kwalen te helpen uitwringen en de strakheid aanzienlijk te verminderen – en omdat ik onverantwoordelijk ben en sta erop op mijn bank te zitten, mijn heupen zijn zo strak dat het me dagelijks veel pijn heeft gedaan – maar er zijn ook PEMF-instellingen die je kunt inschakelen om het goede gevoel naar een hoger niveau te tillen.

PEMF, ook bekend als gepulste elektromagnetische veldtechnologie, wordt geleverd in laagfrequente bursts – en verschillende golflengten hebben verschillende effecten. Bij de Infraroodmat zijn de eerste twee instellingen bijvoorbeeld meer ontspannend en helpen ze je in slaap te vallen, terwijl de hogere twee beter zijn voor energie en om je te concentreren. Dus, afhankelijk van het tijdstip waarop ik het gebruik, zal ik de instelling veranderen, maar vertrouw erop dat je je anders voelt als het aan staat. En om zeker te zijn, liet ik mijn moeder er een paar maanden geleden op gaan liggen en ze had zelfs het gevoel dat het hielp bij wat gewrichtspijn die ze had en in het algemeen hielp het haar om te ontspannen.

Het is niet overdreven als ik zeg dat, hoewel ik niet kan beweren dat het je zal genezen van chronische kwalen, het echt een merkbare impact heeft op mijn ochtend. Als ik wakker word en het nog donker en koud is, trek ik hem eruit en laat ik hem opwarmen terwijl ik koffie zet. Eerlijk gezegd, soms ga ik er niet eens op in; Ik doe gewoon een meditatie en lig daar zo lang als ik die ochtend heb. Ik merk dat ik me niet zo scherp voel op de ochtenden die ik oversla, en verder voel ik me zeker slechter.

Het moet echter gezegd worden dat dit geen klein wellness-apparaat is – en het is zwaar. Omdat er amethistkristallen in zijn genaaid, weegt het ongeveer 20 pond. Dus als ruimte een probleem is, de reisversie van de mat misschien een betere optie. Maar behalve dat, is het gemakkelijk schoon te maken en op te vouwen, en ik stop het gewoon onder mijn bed tot het volgende gebruik. Dossier onder: luxe waarvan ik het bestaan ​​niet wist en nu niet meer zonder kan.

Misschien vind je dit ook leuk

Bron

[ad_2]


De Beste Aanbiedingen Sauna, Spa en Wellness Hotels

heerlijk avondje ontspannen in de sauna(1)

Sauna Deals ➡️
Wellness Hotels ➡️
Massage Deals ➡️
Spa Deals ➡️

SpaDag Home

Plaats een reactie